Plant een Boom

Plant een boom:

a tree for a hightree

 Als duurzaam bedrijf, zetten wij ons ervoor in om zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu bij ieder product dat we maken. Of het nu gaat om originele duurzame kunst, op basis van niet-giftige pigmenten, of om milieuvriendelijk gedrukte artprints: we proberen open en transparant te zijn over onze productieketen. Zo zijn we samen op weg naar een gezondere planeet.

Ondanks onze inspanningen, realiseren we ons dat 100% duurzaam in het huidige economisch systeem nog niet haalbaar is. Daarom kwamen we met de slogan: a Tree for a Hightree. Door een boom terug te planten voor jouw aankoop, hopen we zo de keten rond te maken. Zo werken we samen aan een mooiere, groenere en gezondere wereld. 

 

 

 

Hoe?

Op dit moment werken wij samen met meerdere goede doelen die de bomen wereldwijd voor ons laten planten. Hierbij wordt gekeken naar herstel van ecosystemen, en wordt direct het optrekken van de woestijn tegengegaan.

Waar?

De bomen worden op dit moment geplant in projecten in onder andere Mexico en Midden-Afrika. Het planten van deze bomen draagt niet alleen bij aan een herstel van het lokale ecosysteem, maar zorgt ook voor brood op de plank voor de lokale gemeenschap. De meeste bomen worden namelijk geplant in voedselbossen, waar de boeren weer van kunnen leven. Een echte win-win situatie dus!

“The creation of a thousand forests

is in one acorn”

– Ralph Waldo Emerson –

 

error: All content on this website is protected by copyright. For media requests, please the contact information at the bottom of our homepage.